lauantai 17. lokakuuta 2015

Latzi

Kun ilmaiseksi saa, niin toki kotiin kannetaan. Latzia oli jaossa toissapäivänä Sellon kauppakeskuksessa. Kotiin sitä kannettiin ja kotona siitä niin kovin myös innostuttiin. Ruoka on näillekin nirsoille maistunut oikein oivallisesti.Märkäruuan perään uikutetaan urakalla ja kuivaruokapussukka jopa oli kaivettu omatoimisesti laukusta ja availtu lattialle.

Sikäli iloinen yllätys tämä, että mikään ruoka ei ole meinannut viimeaikoina oikein maistua. Normaalisti meille ei ole markettipöperöitä kotiin kannettu, syystä että vähintään 4% sitä ja tätä.. me halutaan 100% just sitä mitä on luettu, pikkupräntin kanssa kantsii olla tarkkana! Mut tätä saatetaan kyllä ostaakin kotiin, niin hyvin maistuu, vaikka marketista saakin ostettua.



Tosiasiassa Latzi on myös Heronin. Ei pelkästään Adelan ;)

Mites markettipöperö maistuu muille? Aiheuttaako aihe päänvaivaa tai löytyykö mielipiteitä muuten aiheeseen liittyen?

14 kommenttia:

  1. Latz on hyvää!!! Mitä markettiruokaa.. siinähän on minun kuva, joten se on minun ruokaa! - Pepsi

    Märkäruokana annan useimmiten paikallisista kaupoista saatavia ruokia, enkä ole todennut sen haittaavan kissoja enkä itseäni. - Emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvää näyttäs olevan juu meidänki mielestä, pääasiassa meillä kyllä edelleen syödään eläintarvikeliikkeiden valikoimasta löytyvää sapuskaa :)

      Poista
  2. Meilläkin varmaan maistuis oikein mainiosti nuo markettiruoat, mutta en suostu niitä syöttämään koska se jälkituotoksen haju on jotain niin järkyttävää... :D

    VastaaPoista
  3. Näköjään se on Adelan :-D

    Siitä on kauan kun meille saattoi ostaa mitään kissanruokaa marketista... Kun saa muutenkin olla peräti tarkkana mitä näille voi antaa. Mihin erittäin löyhästi liittyen, Heronin pissijutut on ilmeisesti pysyneet poissa sittemmin? Käyttekö te kontrolleissa? (Kysyn siksi, kun olen alkanut harkita taas Figon kanssa kontrollikäyntiä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heronin pissajutut ovat pysyneet poissa juu :) Poika on vaikuttanut kaikinpuolin terveeltä ja kokoajan tähän saakka on syöty pelkkää "pissiruokaa". Nyt ollaan mekin alettu harkita jos kontrollissa kävisi, muutama vuosi ehtinyt tässä kuitenkin jo kulua edellisestä.

      Poista
  4. Meillä ei olla syöty Latzia tai muitakaan huonolaatuisia markettiruokia, edes vaikka niissä ei olisi haitallisia sokeria tai kasviperäisiä aineita mukana. Raaka-aineiden huono laatu näkyy masun täyttymisen vaikeutena sekä isoina ja haisevina tuotoksina laatikossa. Meillä majaili kolmisen vuotta sitten hoitokissa parin viikon ajan ja sille annettiin Latzia. Latzia olisi varmasti mennyt puolikin kiloa päivässä (vai menikö... vähintään 3 ps/pv meni kuitenkin) märkää lihomatta ja se ulosteen määrä ja haju... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi haisevat tuotokset ainakin näköjään ilmaantuivat aika nopsaan myös tänne, pissinkin määrä on lisinyt.

      Poista
  5. Meillä on aina vähän pohdittu ruokajuttua, tällä hetkellä erityisesti. Latzista on tykätty, mutta sen vähäisen lihaisuuden takia (+sokerit yms) on jouduttu pohtiin muita. Primacatin tuotteet nyt kokeilussa. Tuntuu uppoovan paremmin jopa kisuille, eikä jää kuppii mitään,toisin kuin markettiruuissa. Tosin nykyään primacatiä saa myös isoista marketeista.

    VastaaPoista
  6. Joo, noi kyllä söisi, mutta koska syövät muutakin lihaisampaa niin Latzit on pannassa.Ja hyvä että teillä maistuu, pitäähän kissan jostain nyt energiaa saada !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistuu maistuu, lihaisampaa mieluummin toki syötetään. Saapi nähdä, voi olla että Latzia jatkossa annetaan silloin tällöin harvinaisempana "herkkuna", jokapäiväiseen käyttöön ei tule vaikka kuinka nannaa olisikin :D vessassa haisee.

      Poista
  7. Kyyyyylllä ne markettiruuatkin maistuisi, mutta ollaan pyritty laadukkaampaan. Eläinkaupat, Zooplus, Nutrecare... ja tietysti oikeeta lihaa ja kalaa välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, toi ois kyllä hienoo jos meilläkin oikee (raaka) liha kelpaisi, mut ei niin ei! :)

      Poista